Alt-i-én messe- og udstillingskoncept

MesseSmart®

Professionelle og miljøvenlige messeløsninger med stor fleksibilitet i opsætning og udtryk.

Alt-i-én messeløsning

Hvad er MesseSmart®?

MesseSmart® er MercoLinks alt-i-én messe- og udstillingskoncept skræddersyet til virksomheder, der bruger messer som en vigtig del af salgs- og marketingmixet.

Med MesseSmart® producerer vi din messestand i det unikke  GLS®-materiale, der med sin fleksibilitet, miljøvenlighed og ekstremt lette vægt, er de traditionelle materialer overlegen – både hvad angår styrke, let opsætning og anvendelsesområder.

Vi har allieret os med nøje udvalgte samarbejdspartnere inden for design, kommunikation og marketing, så vi kan levere en komplet messeløsning til dig – hvad enten det er idéudvikling,  grafisk design, tekster eller videoproduktion til selve messestanden.

Bredt udvalg

Design din messestand eller vælg fra en bred vifte af udviklede elementer

Mange fordele

Med MesseSmart® får du en lang række fordele

Stærke samarbejdspartnere

Få hjælp til idéudvikling, design, marketing og kommunikation

Vores team-sammensætning gør, at vi kan løse dit behov både før, under og efter messen. Vi arbejder tæt sammen i hele forløbet for at sikre et hurtigt og solidt flow gennem processerne. 

Med MesseSmart®-konceptet kan du fokusere 100 procent på at udvikle og forbedre det produkt, du ønsker at vise frem på messen – vi sørger for resten.

Unikt materiale

GLS®-materialet er rygraden i vores messeløsninger

GLS®-konceptet bygger på en papirbaseret sandwichkonstruktion med et hårdt lag af træfibre kombineret med et specielt yder lag og et special designet låsesystem som skaber unikke muligheder.

GLS® kan digitaltrykkes og derefter konverteres til færdig produkt med unikke løsninger som ikke er mulige med pladematerialer som MDF- og spånplader.

Sandwichkonstruktionen reducerer mængden af råvare og ca. 50% af vægten i forhold til faste materialer som MDF- og spånplader. GLS®-konceptet er udviklet i 2012, og siden er der konstrueret og produceret mere end 3.500 display-, shop, udstillings- og messe løsninger.

Hent vores brochure og bliv klogere på MesseSmart®-konceptet

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi vender retur hurtigst muligt.