Case

Rosendahl Design Group

Flotte design-produkter får nye podier

Rosendahl Design Group har fået nye podier, der matcher standarden på deres design-produkter. Podierne er både stærke, miljøvenlige og fleksible, idet de er beklædt med covers, som kan udskiftes, og man dermed kan give podiet et helt nyt look op til nye kampagner.

Rosendahl Design Group har tidligere anvendt karton-podier, som var kampagne-baseret. De kunne altså ikke genanvendes, og de kunne ikke holde til vægten fra tungere produkter. Sammen med Rosendahl Design Group fandt vi en ny og bedre løsning til præsentation af deres mange flotte design-produkter. Valget blev hvide podier i to forskellige højder i det miljøvenlige FSC®-certificerede GLS®-materiale. 

Podierne beklædes med grafisk design til de forskellige kampagner. Dette gøres på nem vis ved at anvende covers uden klæber, som dækker alle fire sider af podiet. Det er en hurtig og effektiv måde at ændre udtryk på, uden at hele podiet skal udskiftes til hver enkelt kampagne.  

I perioder hvor Rosendahl Design Group ikke har kampagner, kan podierne anvendes uden covers, så de står hvide med logo-print på to sider.

Den nye løsning giver større fleksibilitet i udtrykket, og så er det – på grund af GLS®-materialets høje styrke – en stærk løsning, som også kan udstille tunge produkter.

Miljø-harmoni

Rosendahl Design Group ønsker, at deres leverandører også kan tilbyde grønne løsninger, så de matcher deres egne produkter. Og her står vi stærkt i MercoLink.

Vægten på vores podier er nemlig 50 procent mindre sammenlignet med typiske løsninger af MDF- eller spånplader, hvilket også gør podierne lette. Det sparer naturressourcer, og den lave vægt gør det nemt for merchandisere og butikspersonale at flytte rundt med podierne, når der skal opstilles nye kampagner.

Podierne fladtpakkes ved forsendelse og samles nemt og hurtigt ved brug af en unbrakonøgle, når de ankommer i butikken. Hvis podierne i perioder ikke skal anvendes i butikken, er det en stor fordel, at de kan opbevares fladt, og at de fylder minimalt, når de er skilt ad. 

Det FSC-certificerede træ, som indgår i podierne, kommer fra skandinaviske skove, og produktionen foregår ligeså i Skandinavien på højeffektive produktionsanlæg med grøn energi. Rosendahl Design Group har altså fået en miljøsmart løsning, som harmonerer med deres eget miljø-fokus i produktionen af deres produkter.

Hurtig levering

Fra beslutningen om købet af 100 sæt podier blev truffet gik processen hurtig. Prototyper på podier og covers blev fremstillet, så de kunne testes og godkendes på én gang. Podierne blev pakket sætvis med stregkode-etiket og leveret til Rosendahl Design Groups lager og efterfølgende sendt ud til butikkerne. 

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Rosendahl Design Group om projektet samt at være en del af den kreative proces og få det hele til at lykkedes inden for deadline.

Fakta 

  • Antal: 100 sæt
  • Materiale: GLS®
  • Type: Podier

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og vi svarer dig inden for en arbejdsdag.