4 grunde til at jeres messestand skal produceres af det fleksible GLS®-materiale

Leder du efter en fleksibel udstillings- eller messestand, der kan tiltrække opmærksomhed? Så skal du overveje en løsning af letvægtsmaterialet GLS®. Læs med, når vi fortæller dig om fordelene ved materialet.

Du bør droppe de tunge MDF-plader til fordel for en stærk og fleksibel løsning af GLS®-plader. Med en komplet stand af GLS® får du nemlig en letvægtsløsning med høj styrke, der skaber blikfang på din næste messe. 

GLS® er et pladekoncept, der bygger på en papirbaseret sandwichkonstruktion med et hårdt lag af træfibre kombineret med et specielt yderlag, som giver unikke kommunikationsmuligheder.

GLS®-materialet har altså mange fordele, og derfor giver vi dig her fire grunde til at vælge GLS® til din næste messestand.

1) GLS® er et fleksibelt materiale 

En messe- eller udstillingsstand af GLS® består typisk af vægge, gavle, podier og diske i en størrelse, der passer til dine produkter og det udtryk, du ønsker. 

Når du vælger en løsning af GLS®, kan du også pifte din stand op med skræddersyede elementer af andre materialer som eksempelvis forskellige træsorter, akryl, glas og metal. 

Du kan tilføje rillespor til hylder og kroge, og det er også muligt at implementere LED-lys og digitale skærme. Det vil sige, at du kan få en messestand, der fremhæver dine produkter bedst muligt. 

Elementerne kan stilles op på forskellige måder, så din stand passer til både få og mange kvadratmeter. Det betyder blandt andet, at vægpanelerne kan anvendes enkeltvis og sættes sammen til en lang væg eller brydes op til mindre stykker. 

Kort sagt: Med GLS® har du stor frihed til at designe den løsning, du ønsker.

2) I kan printe jeres budskaber på messestanden

Du kan få logo og budskaber printet direkte på GLS®-elementerne, så du nemt kan præsentere dine pointer for interesserede besøgende.

Du kan også vælge en mere fleksibel løsning, hvor dine budskaber printes på et cover uden klæb, der efterfølgende hænges på de forskellige elementer. Eller du kan printe budskaberne på stofbannere, du kan montere i rammer af træ eller aluminium.

Fordelen ved covers og bannere er nemlig, at budskabet nemt kan ændres, hvis du ønsker at sætte fokus på en ny kollektion eller en anden varegruppe. På den måde kan du nemt, hurtigt og billigt få en ny messestand uden at købe nye grundelementer.  

3) Den lette løsning er nem at samle og pakke ned

Normalt er det en omkostningstung affære at få en stand sat op, taget ned, transporteret væk og lagret. 

Men en stand af GLS® kan hurtigt samles og er derfor en optimal løsning til de travle messedage. Det skyldes, at pladerne er lette – de vejer nemlig kun halvt så meget som MDF-plader. Oven i købet kræver opsætningen hverken en håndværker eller særligt værktøj. Du og dine kollegaer kan altså klare det helt alene ved hjælp af en unbrakonøgle. 

Modsat andre messeløsninger, der er svære at opbevare, kan de lette GLS®-elementer pakkes fladt ned. Det betyder, at standen nemt kan fragtes til og fra messen. Du kan desuden få skræddersyede transportkasser, som standen kan opbevares i, indtil du skal afsted igen.

4) GLS® er et miljøvenligt valg 

En messestand af GLS® er et klimavenligt valg, der giver grøn samvittighed. Det miljørigtige aspekt kan ses i hele processen, fordi displayløsningerne fremstilles, transporteres og bortskaffes med minimal miljøpåvirkning. 

Eksempelvis er materialet FSC®-certificeret. Det betyder, at du kan spore, hvor det træbaserede materiale stammer fra. Du kan altså være sikker på, at pladerne kommer fra ansvarligt skovbrug.

Har du spørgsmål til vores messestande?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med at fremhæve dine produkter, er du velkommen til at tage fat i os. Du kan kontakte os på +45 30 26 86 80 eller info@mercolink.dk.

3 grunde til at vælge en løsning af GLS®

  1. Perfekt til markedskommunikation.
  2. Nemt at håndtere og flytte rundt med for butikspersonale.
  3. Minimal miljøpåvirkning og lave transportomkostninger.